Voor 18.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Tel: 085-2500088  Ma-Vr.: 9:00-18:00

Suggesties of klachten

Klachten:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. 
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan ook per reguliere post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:

Circle Line BV
Kwekerijweg 2A
3709 JA Zeist
Nederland


Telefoon: +31(0)85-2500088
 (Ma t/m Vr van 9.30u tot 17.30u) 

E-mailadres: Klantenservice@circleline.nl 
KvK-nummer: 65844068
BTW-identificatienummer: NL856284051B01

                                                         

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 5 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Suggesties

Heeft u een suggestie over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren of heeft u een suggestie over de uitbreiding van ons assortiment, mail ons op klantenservice@circleline.nl. In de meeste gevallen hoort u direct van ons en ondernemen we actie om aan uw wensen te voldoen.

Wij waarderen uw bijdrage
Circle Line BV hecht waarde aan uw inbreng en zal daar indien mogelijk direct naar handelen.

<div class="col-main2">
<div class="col-main-box">
<h1>Suggesties of klachten</h1>
<h2>Wij waarderen uw bijdrage</h2>
<p><strong>Duo P. webshops &amp; exploitatie BV hecht waarde aan uw inbreng en zal daar indien mogelijk direct naar handelen.</strong></p>
<p><strong>Suggesties</strong><br />Heeft u een suggestie over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren of heeft u een suggestie over de uitbreiding van ons assortiment, mail ons op <a href="mailto:klantenservice@xlcommerce.nl">klantenservice@XLcommerce.nl</a>. In de meeste gevallen hoort u direct van ons en ondernemen we actie om aan uw wensen te voldoen.<br /><br /><strong>Klachten</strong><br />Heeft u een klacht? Laat het ons weten! We zullen alles binnen onze macht&nbsp;ondernemen om uw klacht te verhelpen en om u weer tevreden te krijgen <a href="mailto:klantenservice@xlcommerce.nl">klantenservice@XLcommerce.nl</a></p>
<p>Met veel plezier en enthousiasme staan we u te woord of zijn we u (weer) van dienst!</p>
</div>
</div>